14/09/2023

Dit jaar vieren we met trots onze 10e Kerst & Wildfair op Kasteel Doorwerth, en we hebben jouw steun nodig om dit jubileum tot een groot succes te maken! Op 10 december, tussen 11.00 en 16.30 uur, nodigen we onze gewaardeerde bezoekers uit om deel te nemen aan een betoverende dag vol hoogwaardige exposanten, heerlijk eten en boeiend entertainment.

De opbrengst van dit evenement zal volledig ten goede komen aan twee zorgvuldig gekozen goede doelen: de Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation.

We zijn enorm dankbaar voor de steun van diverse organisaties die ons helpen om dit evenement tegen minimale kosten te organiseren. Maar er zijn nog altijd onvermijdelijke uitgaven, zoals verzekering, kleine benodigdheden zoals bekers en afzetlint, verkeersregelaars en bijdragen aan Gelders Landschap en Kastelen. Daarom zijn we op zoek naar sponsors die ons willen ondersteunen, zodat we zoveel mogelijk van de opbrengst aan deze prachtige goede doelen kunnen schenken.

Wist je dat je onze Kerst & Wildfair al kunt sponsoren vanaf slechts 50 euro? Dit biedt lokale bedrijven niet alleen een geweldige kans om hun naamsbekendheid te vergroten, maar is tevens een blijk van betrokkenheid bij onze lokale gemeenschap. Dus, ben je eigenaar van een lokaal bedrijf of werk je voor een bedrijf in de regio? Bekijk dan zeker onze sponsormogelijkheden (zie afbeelding).

Laten we samenwerken om van deze jubileumeditie van de Kerst & Wildfair een groot succes te maken en tegelijkertijd onze goede doelen te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over sponsoring.